Česta pitanja i odgovori.

Kako naručiti?

Najlakši način naručivanja je da pogledate ponudu, ono što Vam se sviđa, po mogućnosti sačuvate par slika i ispunite podatke koje smo poslali u poruci, a koji su potrebni radi sastavljanja ponude. Kad to sve napravite, pričekate da Vam se javi kolegica radi dovršavanja narudžbe. Javit ćemo Vam se najkasnije u roku 24 sata od ponedjeljka do petka. Subotom i nedjeljom ne radimo na upitima pa upiti poslani u od petka do nedjelje, odgovor stiže u ponedjeljak. NE PRIMAMO NARUDŽBE PUTEM INSTAGRAMA!

Gdje mogu vidjeti sve što je u ponudi?

Našu trenutnu kolekciju kao i ono što je dostupno, možete vidjeti na našoj instagram stranici pod ”Highlights” ili ”naglasci”, na FB stranici možete vidjeti u albumima podijeljene po kategorijama na lančiće, narukvice i naušnice, koje su dostupne boje i kamenčići, koje možete naručiti ili kupiti.

Koja je cijena?

Cijenu svakog objavljenog komada možete vidjeti ispod slike bilo da gledate na Instagramu ili Facebooku. Isto tako, u ”Highlightsima” ili ”naglascima” pišu cijene na slikama, kao i cijene za srebrnu varijantu ili pozlaćenu. *Pozlata i rosegold uvijek imaju istu cijenu.

Koji je rok dostave, cijena dostave ili područje dostave?

Uslugu dostave vršimo preko DPD-a, tako da sve pakete izuzev nekih otoka, dostavljaju u roku 24 sata. Cijena dostave ovisi o težini paketa i načinu plaćanja, no u prosjeku iznosi 16,00 kn za dostavu kad se plaćanje vrši preko računa, a 20,00 kn kad se plaćanje vrši pouzećem. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, a za narudžbe izvan Hrvatske cijenu dostave šaljemo na upit i nudimo mogućnost slanja putem Hrvatske pošte.

Možete li zapakirati za poklon?

Nudimo mogućnost pakiranja za poklon, kao i mogućnost slanja poruke ili čestitke uz poklon.

Koje su mogućnosti plaćanja?

Mogućnosti plaćanja su preko žiro računa ili pouzećem, dok u dućanu možete platiti u gotovini ili karticama MAESTRO, VISA ili MASTERCARD.

Može li se s nakitom u more/vodu?

S nakitom možete u more i pod tuš. Ipak, treba imati na umu da pozlata s vremenom blijedi. Ako se dogodi da nakit potamni ili promijeni boju, znači da je došlo do neke reakcije na kožu i čestice poput znoja, parfema, krema i slično. Postojanost nakita ovisi o PH kože svake osobe.

Što ako mi nakit promijeni boju?

Ako Vam nakit promijeni boju, najbolje je probati prebrisati s krpicom za naočale ili sličnom koja ima microfibre. Ako ste u Zagrebu, možete nas posjetiti u dućanu gdje će Vam cure pomoći.

Htjela bih popraviti svoj nakit, kako to mogu učiniti?

Popravke primamo ili poštom na adresu dućana ili direktnim donošenjem u dućan. Ovisno o tome o kakvom se popravku radi, cijena varira od 20 do 50 kn, no ipak postoje i slučajevi kad popravak nije moguć te je u tom slučaju je potreban poseban dogovor oko popravka i cijene. Reklamacije za popravke primljene u roku od 2 mjeseca od datuma kupnje, što se dokazuje računom, ne naplaćujemo.

Imate li u dućanu ”ovakve” naušnice, lančić i sl?

Broj telefona dućana je 095 339 6330 i možete provjeriti dostupnost bilo kojeg komada nakita koji Vas interesira.

Koje je radno vrijeme i adresa dućana?

Radno vrijeme dućana je od ponedjeljka do petka od 10 h do 20 h i subotom od 10 h do 15 h. Dućan se nalazi na adresi Preradovićeva ulica 9. Broj telefona na koji možete provjeriti dostupnost nakita koji Vas zanima je 095 339 6330.

Gdje se može kupiti vaš nakit?

Naš nakit možete naći:

Zagreb :  Cloud&co., Preradovićeva 9; Take me home shop, Tomićeva 4;

Shareno concept store, Bukovačka cesta 25

Split:   Karla, Voćni trg (Mihovilova širina 7); Karla, Shopping centar Joker (Put Brodarice 6)

Dubrovnik:   Cloud&co., Boškovićeva 2 (ulica od Buže)

Jelsa, otok Hvar:   Monade., Jelsa 757

Šibenik:   Kola-Fjaka souvenir shop., Dobrić 4

Dobila sam Vaš nakit na poklon, mogu li ga zamijeniti?

Ovisi gdje je poklon kupljen, potrebno je posebno dogovoriti zamjenu.

Mogu li naručiti nešto posebno izrađeno za mene i dali nudite uslugu gravure?

Ovisno što biste htjeli. Ono što nije dostupno u albumu trenutnih kolekcija ili dostupnih modela iz starih kolekcija se ne može naručiti. Često dobivamo slike za narudžbe iz starih kolekcija, no to nije moguće izraditi niti kupiti.

Za posebne narudžbe je najbolje poslati upit pa ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Usluge gravure ne nudimo.

Prodajete li naušnice u paru ili zasebno?

Naušnice prodajemo zasebno, no to ne znači da netko ne može kupiti dvije iste. Ideja je da svatko radi svoju kombinaciju, posebno ako imate više rupa na uhu pa biste htjeli imati različite.